Otvaranje Bacio lokala u krugu dvojke

Pocetak 2019 obeležilo je otvaranje još jednog Bacio lokala u najužem centru grada u Višnjicevoj 10. U želji da ponudimo Beogradanima još jedan prijatan kutak za uživanje u toplo uredenom ambijentu sa najhladnijim poslasticama, posvetili smo se svakom detalju. Pored proizvodnje sladoleda koja se nalazi na istoj adresi, rešili smo da proširimo našu ponudu na najkremastije torte I kolace, najhrskavije keksice, kao I najzdravije raw kolace I torte kojima možete zasladiti svoj dan I po hladnom vremenu.

Otvaranju su prisustvovali svi naši prijatelji I ljubitelji Bacio sladoleda, koji su imali jedinstvenu priliku da predlože nove ukuse, od kojih smo najinteresantnije uvrstili u svoju ponudu, a autore najboljih predloga nagrdili sladoledom.

Na otvaranju je bila uprilicena I degustacija kolaca, koji su svojim inovativnim kombinacijama sve prisutne ostavili bez teksta, a verujte nam to je veoma teško, jer se svi naši prijatelji bore sa logorejom.

Uživali smo u ukusima do kasno u noc uz muzicke goste iz celog sveta koje smo slušali sa razglasa. Sve u svemu otvaranje lokala u Višnjicevoj smo spakovali u fasciklu naših uspeha I krenuli dalje.